Vi er en familie, der bor på en landejendom i Ørslev Underskoven, lidt vest for Ringsted, oprindeligt kommer vi fra Amager men i 2001 besluttede vi os for at flytte på landet.

Her fik vi mere plads til vore hunde og I 2003 fik vi kennelmærke og startede opdræt af engelske Bullterriers, en race vi holder meget af og har haft siden 1998.     

Vi har haft hunde i over 30 år og i 2007 købte vi vores første Bichon havanais tæve, Kiki.

Denne venlige og livlige hunderace har vundet vores hjerter. Vi har stor glæde af vore små hunde.

Vi får ikke så ofte hvalpe, til gengæld har vi god tid til, at nyde og socialisere dem, når de er der.

 

Tubulla Eja

 

Vi har et ønske om at avle typefaste hvalpe med et godt temperament. Naturligvis er vi stolte, når vore hunde klarer sig godt på udstillinger, men det vigtigste for os er at, det er sunde, glade og børnevenlige familiehunde, som kan færdes med andre små og store hunde uden problemer.

Vore hunde er alle bedømt og avlsgodkendt i DKK eller specialklubber. Derudover bliver vores hunde  undersøgt for relevante arvelige sygdomme.

Vores hunde er tit med os udendørs i alt slags vejr. Derfor har vi valgt at gå på kompromis med pelsplejen. De bliver klippet, når de ikke længere skal udstilles. Det gør hverdagen lettere, når alle suser ud og ind.

Når vi har hvalpe er de naturligvis også sammen med os i husets opholdsrum, indtil de flytter. Derved bliver de naturligt socialiserede til lys, lyde, stemmer og berøring. De har været udendørs på opdagelse og på køretur i bil inden de bliver afleveret til deres nye hjem.

Det sker, at vi har vore voksne hvalpe som "feriebørn" i hjemmet, når vi har tiden og overskuddet til dette. Det er en hyggelig måde at følge dem på.